Innehåll

På Riktigt

Med inspirerande lärcirklar och kommunikationsverktyg ger På Riktigt dig som pedagog en gränslös möjlighet att skapa med digitala verktyg och information som finns tillgänglig på nätet.

Kom igång med På Riktigt
Kontakta oss

Framtidens digitala stöd för lärande

På Riktigt är Sveriges mest moderna läromedel, ett ramverk för formativ bedömning och pedagogisk planering. Det är ett stort steg in en värld full av pedagogiska resurser, en mångfald av lärcirklar och ett community av engagerade pedagoger.

Flippat klassrum

På Riktigt ger dig som pedagog en gränslös möjlighet att jobba med digitala verktyg och information som finns tillgängligt på nätet, saker du producerat själv eller någon av de över 400 flipped classroom filmer som vi producerat i professionell filmmiljö åt dig.

Lärcirklar

Du kan bygga egna pedagogiska planeringar i form av lärcirklar, lägga till och ta bort innehåll när du vill och dessutom ta del av hundratals lärcirklar som andra gjort, och direkt använda dem med dina elever. Detta är framtidens digitala stöd för lärande –  detta är På Riktigt!

Elever från Vilsebergsskolan jobbar med lärcirklar i På Riktigt

"Vi såg det som en klar fördel att På Riktigt har hela undervisnings­processen på ett ställe. Från planeringsfas, genomförande, utvärdering och uppföljning i ett och samma system"

Fredrik Samuelsson, Rektor
• Snart kommer det fler event

Snabbfakta om På Riktigt

- Ett system för formativ kommunikation.
- Lärcirklar med pedagogiskt innehåll visualiserat.
- Allt innehåll upptaggat mot läroplanen.
- Lärcirkelbibliotek med över 600 lärcirklar för åk 1-9.
- Lärcirkelverktyget där lärare själva bygger.
- Filmarkiv, med nära 400 pedagogiska filmer.
- Öppet mot andra webbresurser, tipssida.
- Kvalitetssäkring, pedagogisk feedback och support ingår.

Kom igång med På Riktigt
Kontakta oss