Vi bygger något helt nytt!

I många år har vi arbetat med lärare över hela landet för att utveckla användandet av digitala resurser. Vi har lärt oss massor och nu nått punkten för nästa steg. Vi bygger vidare på våra lärdomar och skapar ett helt nytt verktyg som vidareutvecklar och tar digitalt lärande till nästa nivå – Kom och var med!

Först igång?

Vill du vara en av de första som kommer igång, får testa alla nya funktioner och börja skapa ditt eget, unika innehåll?

Som en av de första med tillgång till verktyget får du en grundlig genomgång om vad det är, hur du använder det, och möjlighet att vara med i vidareutvecklingen. Tillsammans framtidssäkrar vi utbildning för Sveriges barn och ungdomar!

Tack! Din email har tagits emot!
Äsch, det blev något fel...

På riktigt? Ja, nu händer det!

Lin drivs av stor nyfikenhet och lust att prova nya vägar. Vi har visioner, teknisk kunskap och erfarenhet av pedagogiska processer.

Nu behöver vi din unika inblick i klassrummet för att skapa intressanta och effektiva digitala lärsituationer. Vår produkt ska vara det absolut bästa digitala verktyget för dig och dina kollegor, därför är stark verklighetsförankring med tydlig nytta och funktion för dig som pedagog är ett måste.

En av Sveriges bästa lärare?

Du är experten på ditt klassrum och vi vill veta vad du tycker. Var med i rörelsen som gör skillnad för dina elever och hela skolsverige. Tillsammans bygger vi framtidens digitala lärverktyg.

Tack! Din email har tagits emot!
Äsch, det blev något fel...

Mer än ett verktyg - en tillgång!

Du kan ta del av färdigt innehåll, anpassa det efter dina behov, eller skapa någonting helt eget. Vi suddar ut gränsen mellan lektioner och annan lärtid och låter det bli en ständigt pågående process i din och dina elevers vardag. Enkelt och integrerat. Vår ambition är att ge dig största möjliga frihet i ditt arbete och tillgång till en pedagogisk gemenskap.

Genom specialmaterial och kollegialt lärande kan du använda verktyget i din egen utveckling, byta tankar, innehåll och idéer med andra pedagoger.

Men vad skall det heta?

Du som ska använda verktyget ska självklart vara med och välja namn! Skicka oss ditt bästa förslag så kan det bli du som döper framtidens lärverktyg.

Tack! Ditt förslag har tagits emot!
Äsch, det blev något fel...

Träffa oss:

5 mars 2017
På Riktigt frukostseminarium i Göteborg (läs mer)
16 mars 2017
På Riktigt frukostseminarium i Malmö (läs mer)
30 mars 2017
På Riktigt byggardag i Malmö (läs mer)
4 april 2017
På Riktigt byggardag i Göteborg (läs mer)
19 jun 2017
På Riktigt läger (läs mer)

Nyfiken? Prata med oss!