Event

Pluttraseminarium

Är ni ute efter ett dokumentationssystem som möjliggör att alla jobbar på samma sätt? Ta chansen och delta på något att våra seminarier kring Pluttra så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er.

Biljett

Säkra din plats idag!

Pluttraseminarium

Vi har ett flertal Pluttraseminarier under hösten och våren. Boka det datum och stad som passar dig bäst här.

Förskolans dokumentationsverktyg

Pluttra är ett effektivt och enkelt information- och dokumentationsverktyg för smartphone, surfplatta och dator som är utvecklat för förskolans verksamhet. Det innebär att du som pedagog dokumenterar alla stora och små ögonblick med ett enkelt knapptryck. 

Med Pluttra strukturerar du ert systematiska kvalitetsarbete i enlighet med Lpfö 98/10, samtidigt som du delar med dig av dagens händelser till föräldrar i bild, film och text. Viktiga meddelanden, plats för reflektion och kalender finns också i Pluttras unika värld.

För att du och dina kollegor ska få en bättre bild av vad Pluttra är och hur verktyget kan hjälpa er i vardagen, arrangerar vi ett flertal seminarier under året. Under dessa lär ni er grundläggande information om Pluttra och har möjlighet att ställa frågor. Välj nedan vilket tillfälle som passar er bäst. Vi bjuder på fika och givetvis deltar ni kostnadsfritt.

Kommande seminarier i Pluttra

Göteborg
Plats: Lin Education, Anders Carlssons gata 9

  • 23 maj, Kl. 15.30 - 17.00

Är det inget av tillfällena som passar er eller är ni en större grupp som vill ha en exklusiv genomgång? Vänligen kontakta oss på pluttra@lineducation.se

Barn från Smultronbacken dokumenterar med Pluttra

Biljett

Säkra din plats idag!

Pluttraseminarium

Vi har ett flertal Pluttraseminarier under hösten och våren. Boka det datum och stad som passar dig bäst här.

Undrar du över något?