Event
Event
Har du personalansvar eller leder en verksamhet?

Välkommen på Lunchträff 12/6 i Malmö! Vi bjuder på lunch, kaffe, inspiration och engagemang!

Kommande tillfällen
Inga kommande tillfällen

Anmälan för tillfället avstängd

Återkom gärna vid ett senare tillfälle

Kostnadsfritt
Boka här

Boka din plats idag!

Glöm ej att ange om du har några allergier

Kostnadsfritt
Boka här

Boka din plats idag!

Glöm ej att ange om du har några allergier

Kostnadsfritt
Boka här

Vad behöver du

som HR/personalansvarig vara insatt och kunnig inom för att lyckas med nya medarbetare och er onboardingprocess? Vilka krav ställs på dagens chefer när vår omvärld förändras i allt snabbare takt? Hur förvandlar vi chefer oss till superhjältar som sprider engagemang och goda prestationer kring oss?

Idag går allt snabbare. Kraven och tillgängligheten på dig som ledare ökar, vi skall vara flexibla, lyhörda, se och bekräfta alla - samtidigt vara chefer och leda organisationen strategiskt. I kölvattnet kommer en ökad stress på dig som ledare och press på organisationen - men hur lyckas då alla andra?

Under lunchen sätter vi fingret på hur vi skapar engagerande och trygga medarbetare och får in dem med så kort startsträcka som möjligt i alla delar av verksamheten (kultur, praktikaliteter, socialt och kunskapsmässigt). 

Under dagens Lunchträff får du som deltagare träffa Åsa Einarsson från Lin Education -  Lin Education är ett utbildningsföretag som hjälpt organisationer med onboardingprocesser utifrån ett digitalt och pedagogiskt perspektiv. Åsa är processledare på Lin och delar med sig av sina erfarenheter kring detta och hur vi på Lin kan adressera problematiken.

Lin Education

Johan Book från Hej Engagemang berättar bakgrunden till varför Hej engagemang startade och ger oss insikt i vikten av ett bra ledarskap som lyfter och engagerar medarbetarna.

Hej Engagemang

Vi bjuder på lunch, kaffe, inspiration och engagemang mellan kl 12.00-14.00. Glöm ej att ange om du har några allergier i din anmälan.

Eventet är kostnadsfritt

Har du frågor?
Anmälan