Enterprise

Each one teach one 

Lin Education erbjuder en unik lösning på digitalt lärande åt företag, organisationer och offentlig verksamhet. Vi utgår från att lärande är en social konstruktion och att kunskap handlar om en djupare förståelse om ett område.

Vill du veta mer?
Kontakta Martin

Dialogbaserat lärande

Lärande är en social konstruktion och kunskap är egentligen en djupare förståelse om ett ämnes faktaruta, inte upprepandet av fakta. För att kunna veta om förståelsen är uppnådd jobbar vi med dialogbaserade feedbackloopar mellan människor - ett formativ process som även driver lärandet framåt. Den viktigaste feedbacken går från elev till lärare. Därför går det inte att fuska i en dialogdriven lärcontext.

"Change is the end result of all true learning."

Leo Buscaglia

Lärcirklar

En unik utbildningsupplevelse där fokus är överblick, lust att utforska, samt dialog mellan människor. Att uppleva innehåll och fakta på ett lustfyllt sätt ökar möjligheterna för ett bättre lärande. Med möjlighet att länka in världens faktaresurser, finns redan 80% av allt innehåll, redan innan du börjar skapa din lärcirkel. Vi tror på dialog och delande, inte dyra faktaproduktioner i nya format.

Editor

“Även min farmor ska kunna!” Var vår arbetshypotes när vi skapade vår utbildningseditor. Även om verktyget är enkelt, så blir det väldigt kraftfullt. Verktyget har kapacitet att länka in tjänster så som, facebook, youtube, vimeo, webblänkar, ljud, dropbox, slideshows, sökningar, etc. Listan kan göras lång och utvecklas kontinuerligt. Be oss så visar vi gärna hur ni bygger era egna utbildningar.

Akademi

Med alla era samlade lärcirklar bygger ert företag upp en unik akademi av kurser och utforskande. Ett bibliotek som växer med användarnas lust att lära och dela sin kunskap. Handledaren hämtar den kurs som är lämplig för tillfället, adderar eller omformar för att sedan dela ut till kursdeltagarna.

"The art of teaching is the art of assisting discovery."

Mark Van Doren

Vi hjälper er igång!

Förutom erfarenheten av att digitalt transformera svensk skola, har våra pedagoger certifiering av bl.a. Apple och Google i att skapa digitala processer för lärande. Faktum är att vissa av våra pedagoger har den högsta certifieringen i världen. Hos oss är det, med andra ord, erfarna och kunniga pedagoger som skapar dina digitala utbildningarna, workshops och handledning, inte reklamfolk, IT-nissar eller manusförfattare.

Produktionskapacitet

Film som kommunikationsform är framtiden! Vi har därför skapat en produktionsanläggning utav rang. Med fotografer, redigerare, regissörer och våra pedagoger, förvandlar vi era kunskapsutmaningar till utbildningar i världsklass, att fylla din digitala akademi med.

Utvecklingsteam och produkt-experter

Varje situation kräver sitt sätt att nå kvalitet. Vi vidareutvecklar kontinuerligt våra egna verktyg och hjälper även våra kompisar att skapa unikt anpassade verktyg för lärande. Med egen programmeringsstudio klarar vi de flesta tekniska utmaningar. Hårdvara är även det en baggis, fråga oss så löser vi även det.

Dagens arbetsliv – lär dig leda i kaos

När världen blir allt mer omöjlig att förutspå, när ett förändrat världsläge omedelbart och plötsligt kan påverka dig och din lokala verksamhet, när självklara roller, hierarkier och strukturer omkullkastas, när alla snackar ”digitalt” – vad innebär det för arbetslivet?

Ylva M Andersson har mer än 30 års erfarenhet från flera av landets största medieföretag, bl.a SVT. Nu delar hon med sin sin och erfarenheter av företag i förändring.

Missa inte tillfället att delta på vårt event i Göteborg eller Stockholm. Säkra din anmälan nedan!

Biljett

Dagens arbetsliv – lär dig leda i kaos

21 mars i Göteborg, Lins kontor, Anders Carlssons gata 9
23 mars i Stockholm, Lins kontor, Rökerigatan 20
Kl. 11:30-12:30, Lunch ingår!

Kostnadsfritt event. Boka din plats idag!

Sugen på att komma igång?
Kontakta Martin

Berättelser och idéer från ett bubblande community

Äsch! Något gick snett. Prova igen.

Personal och Chef 

Den 22-23 februari 2017 ställer vi ut på Personal och Chef på Kistamässan i Stockholm. Kom och träffa oss i monter G:02!

Mässan riktar sig till chefer och ledare inom näringslivet och offentlig sektor. Eventet är uppbyggt som en mötesplats för branschen och bjuder på inspiration, kompetensutveckling, nätverkande och ny kunskap inom digitalisering. Vi ses där!