Design

Omslag

Döm inte boken efter omslaget säger man ju, men faktum är att det är precis vad vi människor gör.

Omslagen skapar en Lin-känsla i allt

Våra Lin-omslag fungerar som budbärare av våra värden, identitet, känsla, då vi inte står där i egen hög person. Omslagen är det roliga, unika, kreativa, som dyker upp på folks Facebook, sånt man bara måste klicka på. Det som gör ett vanligt tråkigt rum till ett Lin-rum.

Precis som en bok behöver sitt omslag för att sticka ut och upptäckas, behöver allt som delas i en digital miljö på samma sätt sticka ut och stå på egna ben där ute i världen.

Omslagen pratar

All kommunikation utgår från våra omslag. Omslaget innehåller ett cirkelmönster eller foto (aldrig både och), och en kort pitch om tjänsten eller ämnet tillsammans med profilbilder om det finns kontaktpersoner. Omslagen kan väldigt enkelt, tydligt och iögonfallande, pitcha det unika med Lin, oavsett medium.

En Lin-känsla i allt. Överallt.

Oavsett om det är på vår site, blogg, i ett mail, i en presentation, på en tv eller en affisch - omslagen är tråden i vår kommunikation och skapar en igenkännlig och klickbar Lin-känsla för allt vi gör.

Foto i omslag

I vår bildbank finns foton som rimmar med vår känsla. Alltid när du använder dessa foton ska etiketten ligga på en vänsterställd cirkel i en av våra Lin-färger.

Hittar du inte ett foto som passar just din kommunikation finns det flera generiska bilder som funkar, annars gör du förstås ett eget omslag med prickig bakgrund :)

Vi gillar ju värme, så använd gärna någon av de medarbetare vi lagt i bildbanken.

Saker vi inte gör med omslag

Enkelheten i bemötandet är centralt för oss. Vi blandar inte ihop olika koncept, det skapar en bild av ett krångligt företag med otydlig kompassriktning. Cirkelmönster och foton hålls alltid separat. Välj det ena eller det andra så blir det fint.

Designa Omslag

Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig som designer att skapa nya omslag. Nedan hittar du en Keynote-fil som innehåller det du behöver för att göra nya cirkelmönster och ändra etiketten och bakgrunden efter ditt behov.

När du är klar, tar du en screenshot! Nu har du din bild, redo att delas och fungera som omslag för ditt event eller artikel. Enkelt va?