Event
Bett 2018
The Collaboration Effect

Följ med oss till Bett 2018 i London - det kommer att bli en oförglömlig upplevelse! I en fantastisk eventlokal vid O2 Arena, förbunden med Bett Show via Lin-bana utspelar sig årets tema där du som deltagare har full kontroll över varje del i programmet!

Kommande tillfällen
24
Jan
-
27
Jan
London
Early bird

"Är nästan lite i chock över allt fantastiskt jag fått vara med om."

Deltagare i utvärderingen av Lins resa till Bett 2017

I en fantastisk lokal vid O2 Arena - sammanbunden med ExCeL och Bett Show via Lin-bana - kommer vi att skapa The Collaboration Effect. Istället för att låsa er deltagare vid "spår" kommer vi istället att skapa ett enormt valfritt program av inspiration, seminarier, workshops och happenings. Allt styrs och överblickas enkelt genom vår mycket uppskattade eventapp!

På 3 000 kvm eventyta kommer vi att hitta spännande synergier och samarbeten, vi kommer att lära av varandra och bli mer effektiva tillsammans.

Så här såg det ut på årets resa - Bett 2017 med temat "Building Bridges"

Inspiratörer i urval (uppdateras löpande)

Navid Modiri

Navid Modiri är kreatör, artist, föreläsare och samtalsaktivist. Navid älskar att ställa nyfikna frågor, sätta igång människors fantasi, få oss att tänka på förändring och framtid och använda vår kreativitet för att skapa en bättre värld. Han har spelat golf med Jimmie Åkesson, sommarpratat i P1 om att ”Allt är påhittat” och tillsammans med Svt och UR låst in 8 unga människor i programmet ”Diktatorn” för att undersöka vad demokrati egentligen är.

Just nu är Navid aktuell med boken "Hej Syster". Med utgångspunkt i sitt eget liv berättar han om Sverige idag – om integration, flykt och utanförskap – men också om språkets makt att sammanföra människor.

Darja Isaksson

Darja Isaksson är en visionär föreläsare som visar hur hela vårt samhälle håller på att förändras i grunden, och vad det betyder för oss som privatpersoner, proffs och medborgare. Darja är statsministerns rådgivare i digitaliseringsfrågor och ledamot av Lin Educations styrelse.

Dr. Bonnie Stewart

Vem är du när du är online? Bonnie Stewart är forskare vid University of Prince Edward Island och har följt med oss till London och Bett i fyra års tid som en av våra mest uppskattade inspiratörer och workshopledare. I en tid med snabb förändring och ökad komplexitet undersöker Bonnies arbete korsningar av kunskap, teknik och identitet för utbildningsområdet.

Sofia Serholt

Hur reagerar elever med en robot i klassrummet? Doktoranden Sofia Serholt vid Göteborgs Universitet har undersökt hur mellanstadieelever i en västsvensk grundskola interagerar med en så kallad humanoid robot. Användandet av robotar i klassrummet kan ses som en naturlig följd av skolans pågående digitalisering. En människoliknande robot kan underlätta det digitala lärandet genom att förstärka det sociala samspelet mellan tekniken och eleven. Men hur säkerställer vi barnens integritet och vad blir konsekvenserna av robotar i klassrummet på sikt?

Stephen Reid

Hur använder man Minecraft i undervisningen? Stephen Reid är grundare av Immersive Minds som syftar till att sprida kunskap och inspiration om hur lärande kan ske genom ett engagerande och kreativt sätt och med fokus på hur Minecraft kan användas i klassrummet.

Ylva M Andersson

Hur lär vi oss leva och leda i ständig förändring? Hur skapar vi hållbarhet, mod och kreativitet i våra organisationer när allt rusar runt oss? Ylva M Andersson är journalist och medieprofil med 30 års erfarenhet från några av landets största medieföretag. Hon har bland annat varit högsta chef på SVT, Sveriges Radio samt TV4 i västra Sverige. Idag är hon strategisk rådgivare åt enskilda chefer och ledningsgrupper i flera olika branscher.  Med en förmåga att förklara större, teoretiska resonemang på ett begripligt och igenkännbart sätt är Ylvas mål att du alltid ska få något handfast med dig, något att göra action av direkt i din vardag.

Årets program

Onsdag 24 jan

Vi reser i egna plan från Stockholm och Köpenhamn. Med egna plan minimerar vi krångel med köer och biljetter samt att vi maximerar möjligheten till nätverkande. Från Göteborg använder vi reguljärflyg. Väl framme väntar bussen som tar er direkt till O2 Arena.

13.00 - Lin Talks @ O2
Vi börjar med inspiration från några av de mest spännande personligheterna just nu. Vi uppdaterar vår lista över medverkande löpande och kan utlova en mycket inspirerande eftermiddag.

Incheckning på hotellet och fri kväll för nätverkande. Vår egen pub The Minories håller öppet varje kväll till 01 där vi nätverkar och har specialpris på mat och dryck.

Torsdag 25 jan

09.00-16.00
Dagen spenderas i sin helhet i vår eventyta på Intercontinental O2 där du själv väljer bland en mängd spännande seminarier, workshops och specialiserat innehåll. Allt för att du ska hitta det som intresserar dig och utmanar dig mest. Du väljer själv var och när du vill delta och allt administreras enkelt via vår omtyckta app.

Vi befinner oss på O2 med direkt närhet till ExCeL och Bett show där det också finns ett stort utbud av spännande innehåll. Vi anpassar programmet i nära samarbete med Bett Show så att du inte ska missa några godbitar.

ca 19.00
På kvällen arrangeras Lins berömda nätverksträff där vi bjuder på mat, dryck och underhållning. På begäran kommer vi denna gång att arrangera en sittande middag.

Fredag 26 jan

09.00-16.00
Vi fortsätter med vårt stora utbud av innehåll. Det finns fortsatt möjlighet att besöka Bett Show för att ta del av deras stora program. Vi arrangerar också en mängd studiebesök till intressanta skolor runt om i London.

Vi befinner oss fortsatt på O2 med direkt närhet till ExCeL och Bett show där det också finns ett stort utbud av spännande innehåll. Vi anpassar programmet i nära samarbete med Bett Show så att du inte ska missa några godbitar.

Fri kväll för nätverkande.

Lördag 27 jan

11.00
Utcheckning och transport till flygplatsen

13.30 och 13.45 (Stansted till ARN och CPH) samt 14.45 (Heathrow) till GOT
Avresa hemåt.

Flygtider

För våra chartrade plan från Stockholm och Köpenhamn använder vi Transavia - ett helägt dotterbolag till Air France/KLM som specialiserar sig på chartrade flighter. Transavia bildades 1965 och är baserat i Nederländerna. Deras gröna profil och utmärkta service har gjort att vi valt att uteslutande använda dem för årets resa.

Från Göteborg använder vi Norwegian för utresan där vi hämtar er med buss på Gatwick för en smidig transport direkt till Intercontintental O2. På hemresan reser ni med British Airways från Heathrow Terminal 5.

Från Stockholm

Chartrade flyg (2 st)
• Flygbolag: Transavia, Boeing 737-800
• Arlanda (ARN) - London (STN) tor
• Flight HV7819 ons 24 jan 09:40
• Flight HV7820 lör 27 jan 13:30

Från Göteborg

Reguljärflyg
• Flygbolag: Norwegian/British Airways
• Landvetter (GOT) - London (LGW)
• Flight DY4439 ons 24 jan 07:25
• London (LHR) - Landvetter (GOT)
• Flight BA793 lör 27 jan 14:45

Från Malmö/Köpenhamn

Chartrat flyg
• Flygbolag: Transavia, Boeing 737-800
• København (CPH) - London (STN) tor
• Flight HV7851 ons 24 jan 10:15
• Flight HV7852 lör 27 jan 14:00

Nära till mässan, transport ingår!

Våra två två hotell är Grange Tower Bridge och Grange City. Mitt emellan våra hotell ligger stationen Tower Gateway där tågen går direkt till ExCeL/Bett Show på 20 minuter utan byten. Ett Oyster-card (kort för kollektivtrafik) ingår i er resa.

För att komma till vår lokal vid O2 från hotellen kan man antingen ta samma tåg, gå av en station innan och ta Lin-banan över vattnet, alternativt ta tunnelbanan till Greenwich North.

Karta över de båda hotellen

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 30 november.

Nyhet! Boka tidigt-rabatt
T.o.m. 31 oktober får du 2 000 kr rabatt på vårt paketpris.

Antal platser
Vi har 360 platser från Stockholm, 180 från Köpenhamn och 40 från Göteborg. När dessa är fullbokade är resan slutsåld. Först till kvarn gäller. På anmälningssidan kan du se hur många platser som finns kvar från varje ort.


Vill du anmäla en större grupp eller har frågor, vänligen kontakta oss: bett@lineducation.se

Våra priser:

• Paketpris 15 900 kr per person för del i dubbelrum
Boka tidigt-pris 13 900 kr gäller t.o.m. 31 okt
• För eget enkelrum tillkommer 4 800 kr
• Vill du boka eget flyg kostar paketet 11 700 kr.
• Moms tillkommer 

**Alla transporter utgår från våra hotell i London city. Extra transfer ingår ej.

Följande ingår i paketpriset:

• Resa t.o.r. London i eget chartrat plan från Stockholm eller Köpenhamn alternativt reguljärflyg från Göteborg.
• Mat och dryck på flyget dit och hem.
• Transfer från och till flygplatsen i London.
• Tre nätter på något av våra utmärkta hotell inkl. engelsk frukost.
• Ett Oyster card (£20) för resor inom London
• Lin Talks (inspiration från kända föreläsare)
• Studiebesök på väl utvalda skolor
• En välfylld goodiebag med användbara saker
• Lins berömda nätverksträff på torsdag kväll inkl. middag
• Ett stort utbud av seminarier och workshops
• Entré till Bett Show

Ladda ner vår app!

Som resenär hos oss får du all information, hela deltagarlistan och alla uppdateringar rätt ner i fickan, hela tiden!

App Store: https://appsto.re/se/GtYsgb.i
Google Play: http://bit.ly/lineventplay

Varmt välkommen till London!

Har du frågor?