Bett 2017

Building Bridges

Årets tema handlar om att bygga broar - mellan dåtid och nutid, mellan teknik och pedagogik, mellan engelska elever och svenska lärare. Detta är vår sjunde resa till Bett i London och för första gången går vi in som officiell partner till Bett Show. I vår egen yta på mässan har vi ett oslagbart program och en omedelbar närhet till mässans utbud.

Frågor om vår resa? Hör av dig!
Kontakta oss

Ladda ner vår app!

Som resenär hos oss får du all information, hela deltagarlistan och alla uppdateringar rätt ner i fickan, hela tiden!

App Store: https://appsto.re/se/GtYsgb.i
Google Play: http://bit.ly/lineventplay

Varmt välkommen till London!

 

Vi tar över en hel skola för en dag!

Tisdag 24 jan

10.00
Vi reser i egna plan från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn för att minimera väntetid och köer. Väl framme väntar bussen som tar er direkt till hotellet i London City.

ca 14.00-16.00
På eftermiddagen erbjuds ett antal valfria seminarier och workshops, bl.a. ett Google Talks och en workshop kring Micro:bit.

18.00-19.30
På kvällen väntar en välkomstträff med spännande gäster!

Onsdag 25 jan

08.00-17.00
Onsdagen består av studiebesök på ett sätt som aldrig tidigare genomförts. 2016 bröt vi ny mark genom vårt koncept "Pop Up School". I år tar vi det ytterligare ett steg när vi tar över en riktig skola för en dag (se film ovan!). Ambitionen är att komma närmare än någonsin vad gäller att förstå och dela nycklar till framgångsrika skolors verksamhet.

OBS! För er i förskole- och skolledarspåret sker separat program denna dag.

Torsdag 26 jan

08.30-16.00
Dagen spenderas i sin helhet på Bett Show där vi har en egen yta - hela den östra kortsidan på mässan. Fem olika spår finns under ledning av skickliga processledare och kända ansikten från den pedagogiska diskussionen.

18.00-24.00
På kvällen arrangeras Lins berömda nätverksträff. I år anknyter vi naturligtvis till temat Building Bridges...

Fredag 27 jan

09.00-12.00
Under förmiddagen fortsätter några av spåren på Bett Show i vår egen yta, men även på andra ställen, i samarbete med de vassaste partners som finns inom skolutveckling.

13.30-16.00
På eftermiddagen arrangerar vi ett helt unikt Lin Talks med några av de hetaste inspiratörerna inom skolutveckling, inklusive Sir Ken Robinson. Samtalet leds av Ewan McIntosh.

Lördag 28 jan

11.00
Utcheckning och transport till flygplatsen

ca 15.00
Avresa hemåt. Vi flyger med egna plan för att minimera köer, byten och krångel, men även för att möjliggöra nätverkandet hela vägen hem.

Sir Ken Robinson

Brittisk författare, föreläsare och ikon inom utbildningsvärlden. Adlad 2003 för sina insatser. Hans tal Changing paradigms har över 14 miljoner visningar på YouTube.

Micael Dahlen

Ekonomiprofessorn, föreläsaren och författaren Micael Dahlen har myntat ordet ”kaosologi” som handlar om att se världen med nya ögon. Ta del av en av Sveriges skarpaste hjärnor och se ditt liv på ett helt nytt sätt!

Linda Mannila

Linda är forskare, utbildare och konsult inom digital kompetens, programmering och datalogiskt tänkande i skolan. Hennes passion för att alla, oavsett bakgrund ska kunna delta i det allt mer digitaliserade samhället passar väl in i vårt tema Building Bridges.

Darja Isaksson

En av Sveriges mest efterfrågade
föreläsare om digitalisering och invald i statsministerns innovationsråd.

Fredrik Heintz

Fredrik Heintz är forskare inom artificiell intelligens och datalogiskt tänkande vid Linköpings universitet. Han vill utmana oss rejält i våra tankar kring framtiden och digitaliseringsrevolutionen.

Bonnie Stewart

Dr. Bonnie Stewart är kanadensisk forskare inom sociala medier. Hon undersöker skärningspunkterna där kunskap, teknik och identitet möts.

Katrice Horsley

Katrice är en erkänd och prisbelönt storyteller som driver det enormt spännande initiativet Narrative4Change.

Sven Törnkvist

Sven har en lång karriär inom digital utveckling bl.a genom sju år som försäljningschef på Google. Idag arbetar han med digital transformation på EQT.

Daniel Broman

Utbildningschef i Lidingö Stad med lång erfarenhet som skolledare och av digitaliseringsprocesser. Senast som förvaltningschef i Sollentuna kommun.

Dr. Lucy Rogers

Innovativ författare och YouTube-kändis som specialiserat sig på astronomi, rymdfärder och teknik. Domare i Robot Wars på BBC.

Boende i London

Vi bor i London City och använder två hotell med 6-7 minuters promenadväg emellan. Båda hotellen är femstjärniga och engelsk frukost ingår varje morgon.

Resande från ARN och GOT bor på Grange Tower Bridge. Resande från CPH bor på Grange City. Vår personal och våra medverkande bor på närliggande hotell.

Läs mer om Grange City Hotel

Läs mer om Grange Tower Bridge Hotel

Nära till mässan, transport ingår!

Mitt emellan hotellen ligger stationen Tower Gateway där tågen går direkt till ExCeL/Bett Show på 20 minuter utan byten. Ett Oyster-card (kort för kollektivtrafik) ingår i er resa.

Frågor om Bett 2017? Hör av dig!
Kontakta oss