Bett 2017

Building Bridges

Följ med oss till London och Bett 2017! Som officiell samarbetspartner till Bett Show erbjuder vi en egen yta inne på mässområdet med inspiration och nätverkande, workshops och exklusiva föreläsningar med bl.a. Sir Ken Robinson. Med egna direktflyg samt hotell i London City erbjuder vi vår bästa resa någonsin.

Frågor om vår resa? Hör av dig!
Kontakta oss

Vår bästa resa någonsin!

Årets tema "Buildling Bridges" handlar om att bygga broar - mellan dåtid och nutid, mellan teknik och pedagogik, mellan engelska elever och svenska lärare. Att överbrygga hinder och fördomar, knyta värdefulla kontakter, dela erfarenheter och tillsammans hitta nya vägar för att ta skolutvecklingen till nya höjder.

Detta är Lin Educations sjunde resa till Bett i London och för första gången går vi in som officiell partner till själva Bett Show. I vår egen yta på mässan kommer de bästa talarna från Bett Show att göra framträdanden exklusivt för er som reser med oss.

BOKNINGSLÄGE
Bokningen har fortfarande öppet då vi har ett fåtal platser kvar:
från Stockholm - FULLT - väntelista finns, vi jobbar på att lösa fler platser!
från Göteborg - 31 platser kvar (2 dec)
från Köpenhamn - 18 platser kvar (2 dec)
Boka din plats här

 

Vi tar över en hel skola för en dag!

Tisdag 24 jan

Vi reser i egna plan från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn för att minimera väntetid och köer. Väl framme väntar bussen som tar er direkt till hotellet i London City. På eftermiddag/kväll väntar en välkomstträff med spännande gäster!

Onsdag 25 jan

Onsdagen består av studiebesök på ett sätt som aldrig tidigare genomförts. 2016 bröt vi ny mark genom vårt koncept "Pop Up School" (se film nedan). I år tar vi det ytterligare ett steg när vi tar över en riktig skola för en dag. Ambitionen är att komma närmare än någonsin vad gäller att förstå och dela nycklar till framgångsrika skolors verksamhet.

Torsdag 26 jan

Dagen spenderas i sin helhet på Bett Show där vi har en egen yta - hela den östra kortsidan på mässan. Årets tema gestaltas genom att deltagarna delar och interagerar i större utsträckning än tidigare, under ledning av skickliga processledare och kända ansikten från den pedagogiska diskussionen.

Vi kommer att dela in er i olika verksamhetsorienterade utgångspunkter där förhoppningen är att vi skall landa så nära din vardag som möjligt.

På kvällen arrangeras Lins berömda nätverksträff på hemlig plats - i år anknyter vi naturligtvis till temat och lovar en vacker utsikt över Londons berömda broar.

Fredag 27 jan

Dagen spenderas i sin helhet på Bett Show i vår egen yta, men även på mässan i samarbete med de vassaste partners som finns inom skolutveckling.

På eftermiddagen arrangerar vi ett helt unikt Lin Talks med några av de hetaste inspiratörerna inom skolutveckling, inklusive ett exklusivt framträdande av Sir Ken Robinson.

Lördag 28 jan

Transport till flygplatsen, flygen avgår ca 14.00.

Vi flyger med egna plan för att minimera köer, byten och krångel, men även för att möjliggöra nätverkandet hela vägen hem.

Sir Ken Robinson hälsar på (foto: Sebastiaan ter Burg)

Sir Ken Robinson

Brittisk författare, föreläsare och ikon inom utbildningsvärlden. Adlad 2003 för sina insatser. Hans tal Changing paradigms har över 14 miljoner visningar på YouTube.

Micael Dahlen

Ekonomiprofessorn, föreläsaren och författaren Micael Dahlen har myntat ordet ”kaosologi” som handlar om att se världen med nya ögon. Ta del av en av Sveriges skarpaste hjärnor och se ditt liv på ett helt nytt sätt!

Linda Mannila

Linda är forskare, utbildare och konsult inom digital kompetens, programmering och datalogiskt tänkande i skolan. Hennes passion för att alla, oavsett bakgrund ska kunna delta i det allt mer digitaliserade samhället passar väl in i vårt tema Building Bridges.

Darja Isaksson

En av Sveriges mest efterfrågade
föreläsare om digitalisering och invald i statsministerns innovationsråd.

Fredrik Heintz

Fredrik Heintz är forskare inom artificiell intelligens och datalogiskt tänkande vid Linköpings universitet. Han vill utmana oss rejält i våra tankar kring framtiden och digitaliseringsrevolutionen.

Bonnie Stewart

Dr. Bonnie Stewart är kanadensisk forskare inom sociala medier. Hon undersöker skärningspunkterna där kunskap, teknik och identitet möts.

Anders Enström

Hyllad lärare vid Skogås skola som också är Apple Distinguished Educator.

Annika Agélii Genlott

Omtalad skolutvecklare och forskare som bevisat att skriva sig till lärande fungerar.

Scott Melnyk

För sex år sedan var Scott Melnyk pionjär med att implementera Chromebooks - redan innan de var lanserade i Sverige. Under vår Bett-resa delar han med sig av sin värdefulla erfarenhet.

Anders Randler

Förstelärare på Wisbygymnasiet och ADE (Apple Distinguished Educator). Har en stor passion för IKT, matematik och pedagogik.

Michaela Sti

Michaela är utbildad och legitimerad förskollärare och grundskollärare med lång erfarenhet i båda verksamheterna. Sedan 2013 hittar vi henne i Huddinge kommun och under Bett-veckan är vi jätteglada över att hon är med oss i London.

Jesper Grönlund

Jespers är lärare på Fridaskolan och ADE. Han är en uppskattad inspiratör om digital lärmiljö och hur IKT underlättar undervisningen.

Katrice Horsley

Katrice är en erkänd och prisbelönt storyteller som driver det enormt spännande initiativet Narrative4Change.

Sven Törnkvist

Sven har en lång karriär inom digital utveckling bl.a genom sju år som försäljningschef på Google. Idag arbetar han med digital transformation på EQT.

Boende i London

Vi bor i London City och använder två hotell med 6-7 minuters promenadväg emellan. Båda hotellen är femstjärniga och engelsk frukost ingår varje morgon. Båda hotellen ligger i närheten av Towern och vissa rum har utsikt över Tower Bridge.

Läs mer om Grange City Hotel

Läs mer om Grange Tower Bridge Hotel

Nära till mässan, transport ingår!

Mitt emellan hotellen ligger stationen Tower Gateway där tågen går direkt till Bett Show på 20 minuter utan byten. Ett Oyster-card (kort för kollektivtrafik) ingår i er resa.

Pop-Up School på Bett 2016 i London

Frågor om Bett 2017? Hör av dig!
Kontakta oss