Bett 2017

Building Bridges

Följ med oss till London och Bett 2017! Som officiell samarbetspartner till Bett Show erbjuder vi en egen yta inne på mässområdet med inspiration och nätverkande, workshops och exklusiva föreläsningar med bl.a. Sir Ken Robinson. Med egna direktflyg samt hotell i London City erbjuder vi vår bästa resa någonsin.

Prata med oss om Bett 2017
Kontakta oss

Vår bästa resa någonsin!

Årets tema "Buildling Bridges" handlar om att bygga broar - mellan dåtid och nutid, mellan teknik och pedagogik, mellan engelska elever och svenska lärare. Att överbrygga hinder och fördomar, knyta värdefulla kontakter, dela erfarenheter och tillsammans hitta nya vägar för att ta skolutvecklingen till nya höjder.

Detta är Lin Educations sjunde resa till Bett i London och för första gången går vi in som officiell partner till själva Bett Show. Mässan har utvecklats från en "teknikmässa" till ett forum för alla som vill diskutera pedagogik och lärande. I vår egen yta på mässan kommer de bästa talarna från Bett Show att göra framträdanden exklusivt för er som reser med oss.

Vi bygger broar, vi nätverkar, vi skapar vår bästa upplevelse någonsin!

Tisdag 24 jan

För att göra det så enkelt som möjligt arrangerar vi direktflyg med egna plan till London från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Flygen avgår ca 09.00 och landar i London på förmiddagen.

På eftermiddag/kväll arrangerar vi en välkomstträff med spännande gäster som ger en energirik start på veckan.

Onsdag 25 jan

Onsdagen består av studiebesök på ett sätt som aldrig tidigare genomförts. 2016 bröt vi ny mark genom vårt koncept "Pop Up School" (se film nedan). I år tar vi det ytterligare ett steg när vi tar över en riktig skola för en dag.

Ambitionen är att komma närmare än någonsin vad gäller att förstå och dela nycklar till framgångsrika skolors verksamhet, våra egna och andras, vi bygger broar helt enkelt.

Torsdag 26 jan

Dagen spenderas i sin helhet på Bett Show där vi har en egen yta - hela den östra kortsidan på mässan.

Årets tema gestaltas genom att deltagarna delar och interagerar i större utsträckning än tidigare under ledning av skickliga processledare och kända ansikten från den pedagogiska diskussionen.

Vi kommer att fokusera på fem olika verksamhetsorienterade utgångspunkter där förhoppningen är att vi skall landa så nära din vardag som möjligt.

På kvällen arrangeras Lins berömda nätverksträff på hemlig plats - i år anknyter vi naturligtvis till temat och lovar en vacker utsikt över Londons berömda broar.

Fredag 27 jan

Dagen spenderas i sin helhet på Bett Show i vår egen yta, men även på mässan i samarbete med de vassaste partners som finns inom skolutveckling.

På eftermidaggen arrangerar vi ett helt unikt Lin Talks med några av de hetaste inspiratörerna inom skolutveckling, inklusive ett exklusivt framträdande av Sir Ken Robinson.

Lördag 28 jan

Transport till flygplatsen, flygen avgår ca 14.00.

Vi flyger med egna plan för att minimera köer, byten och krångel, men även för att möjliggöra nätverkandet hela vägen hem.

Sir Ken Robinson hälsar på (foto: Sebastiaan ter Burg)

Deltagare under Lin Bett 2016 i London

Boende i London

Vi bor i London City och använder två hotell med 6-7 minuters promenadväg emellan. Båda hotellen är femstjärniga och engelsk frukost ingår varje morgon. Båda hotellen ligger i närheten av Towern och vissa rum har utsikt över Tower Bridge.

Läs mer om Grange City Hotel

Läs mer om Grange Tower Bridge Hotel

Nära till mässan, transport ingår!

Mitt emellan hotellen ligger stationen Tower Gateway där tågen går direkt till Bett Show på 20 minuter utan byten. Ett Oyster-card (kort för kollektivtrafik) ingår i er resa.

Popup School på Bett 2016 i London

Frågor om Bett 2017? Hör av dig!
Kontakta oss